Over zaagzolder

Mooie, originele houten puzzels en speelgoed, kerstgroepen en decoratieve versieringen voor kerstmis. Handgemaakt op zolder, door een echte liefhebber! Maar ook namen in hout en bijzondere tuinbankjes, gemaakt van oude pallets. Elk werkstuk is uniek (want volledig handgemaakt). Er kunnen dus steeds (kleine) verschillen zijn met de op de foto’s getoonde producten.

Vrijwel alle producten zijn vervaardigd met behulp van een figuurzaag-machine. Belangrijk is steeds een goede afwerking: de werkstukken worden altijd zorgvuldig geschuurd. Meestal vindt er geen verdere bewerking plaats (zoals schilderen of lakken): natuurlijk hout is ons inziens het mooist! De werkstukken zijn veelal geïnspireerd op allerlei voorbeelden die overal op het internet zijn te vinden. Vaak is er wel een persoonlijk tintje aan gegeven.

Andere afmetingen, houtsoorten en/of kleuren zijn eventueel ook mogelijk: geef uw wensen door op: info@zaagzolder.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren en aangeven wat de mogelijkheden zijn. Vanwege drukte kan niet alles worden beloofd!

Eén van de items die kunnen worden uitgewerkt zijn bedrijfslogo’s en naambordjes. Op aanvraag kan ook een bijzonder logo van uw eigen bedrijf worden ontworpen! Ook de naam van uw (klein)kind kan worden uitgevoerd in een unieke houten uitvoering (bijvoorbeeld op basis van een geboortekaartje). Een goed voorbeeld is wel gewenst!

De voorraad is aangegeven op onze site. Als er geen voorraad meer is kunt u toch informeren: zaagzolder gaat dan snel aan de slag om het betreffende artikel aan te vullen. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

De weergegeven prijzen zijn allen exclusief verzendkosten. De werkelijke verzendkosten worden eveneens in rekening gebracht. Op de pagina Bestellen & betalen is informatie over de verzendkosten te vinden.

Zaagzolder is gevestigd in Elst (Gelderland). Voor meer informatie en vragen: info@zaagzolder.nl